Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Асоцијације   /  СОЕФ - Активности   /  Univerzitetsko veče 13. marta

Univerzitetsko veče 13. marta

Tradicionalna manifestacija Univerzitetsko veče, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće održano 13. marta 2014. godine u diskoteci „Enigma“ na Palama. Da ovo Univerzitetsko veče bude najbolja žurka na Balkanu pobrinuće se pjevač popularne muzike Aca Lukas.

Prevoz na Univerzitetsko veče obezbjedjen je iz svih organizacionih jedinica Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a zainteresovani studenti za odlazak na isto mogu se prijaviti od ponedjeljka, 17. februara, kod predstavnika studenata matičnog fakulteta.

Cijena ulaznice na najveću i najbolju studentsku žurku u Srpskoj za studente, uz indeks ili kopiju prve stranice indeksa, je 5 KM, dok je za ostale cijena ulaznice 8 KM.

Univerzitetsko veče je tradicionalna manifestacija koju Studentski parlament organizuje godinama unazad, a čiji je cilj da studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu iz deset različitih univerzitetskih centara u istočnom dijelu Srpske, budu zajedno na jednom mjestu, te podijele dobro raspoloženje, steknu nova poznanstva i prijateljstva.

Prije Ace Lukasa na Univerzitetskim večerima nastupali su Riblja Čorba, Van Gog, Bajaga, Amadeus i OK bend.

Informacije o terminima polazaka studenata na Pale biće objavljene dan prije održavanja Univerzitetske večeri.

WEB Redakcija UIS