Image Alt

Поруке будућим студентима Економског факултета Пале

  /  Поруке будућим студентима Економског факултета Пале

Економски факултет Универзитета у Источном Сарајеву на трагу традиције коју баштини од 1952. године и оснивања Економског факултета у Сарајеву, више од двије деценије настоји да својим студентима шири двије перспективе. Прва се односи на обезбјеђење теоријских и практичних знања која ће бити препозната на тржишту рада. Други хоризонт који је важан за сваког студента јесте могућност наставка образовања и усавршавања. Узимајући у обзир ове чињенице напори су усмјерени на обезбјеђење препознатлјивости како домаћих, тако и међународних институција и пословне заједнице. Од обнове рада у Републици Српској 1993. године нашу диплому је стекло 2355 економиста, 259 мастерa и магистара те 29 доктора економских наука.

                    Проф. др Марко Ђого, декан Економског факултета Пале

Проф. др Бошко Мекињић, предсједник Управе Банка Поштанска Штедионица а. д. Бања Лука

Радана Дубовина, дипломирани економиста и члан Студентског предузетничког инкубатора

Душко Милић, студент мастер студија и запослен у Комерцијалној банци као стручни сарадник

Драге будуће колеге студенти,

Ми смо ту да вас подсјетимо да ова тренутна ситуација није учинила да размишљање о избору факултета и припрема за пријемне испите нестану, иако их је у великој мјери учинила споредним. У недостатку могућности да вам уживо представимо оно што наш факултет пружа, доносимо вам ове кратке видео поруке у којима смо укратко изложили неке од ствари које сматрамо најбитнијим. Надамо се да ће вам бити од помоћи при избору будућег занимања. За сва додатна питања стојимо вам на располагању.

У нади да сте сви добро, поздрављамо вас до скорог виђења!

Наташа Лиздек, студент генерације 2019/20 са просјечном оцјеном 9,90

Нина Брчкало, студент треће године са просјечном оцјеном 9,90

Ивона Фалаџић, студент треће године са просјечном оцјеном 9,44

Дејан Тохољ, студент треће године са просјечном оцјеном 9,05

Видео садржаји креирани од стране наших најбољих студената као порука будућима колегама који желе да се упишу на Економски факултет Пале. На реализацију замишљених идеја и одрђених техничких елемената утицала је ситуација везана за пандемију корона вируса. Видео је снимљен прије увођења вандредних мјера Владе РС.

Идеја и продукција: Нина Брчкало, Ивона Фалаџић, Дејан Тохољ и Наташа Лиздек.

Економски факултет Пале