Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

Obavještenje o predavanjima

Obavještavaju se studenti drugog ciklusa, SP Finansije, SP Poslovno upravljenje i SP Makroekonomija, reforme i biznis da će se u srijedu 21.05.2014. godine u amfiteatru 2, sa početkom u 17 časova održati predavanje na temu „Strategija monetarne politike“. Predavač će biti prof. dr Aleksandar Živković, redovni profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Obavezno je prisustvo svih studenata drugog ciklusa studija (bez obzira na smjer), kao i studenata treće i četvrte godine prvog ciklus

*  *   *

Obavještavaju se studenti drugog ciklusa, SP Finansije, SP Poslovno upravljenje i SP Makroekonomija, reforme i biznis da će u subotu 31.05.2014. godine u amfiteatru 2, sa početkom u 9 časova predavanje održati prof. dr Duško Šnjegota, glavni revozor službe za reviziju javno sektora Republike Srpske i vanredni profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci.

Obavezno je prisustvo svih studenata drugog ciklusa studija (bez obzira na smjer), kao i studenata treće i četvrte godine prvog ciklusa.

 

Ekonomski fakultet Pale