Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Огласна табла Економија   /  Огласна табла Економија   /  Obavještenje o podjeli kartica “Nove banke“

Obavještenje o podjeli kartica “Nove banke“

Obavještavaju se studenti Ekonomskog fakulteta Pale da će se podjela platnih kartica Nove Banke početi sutra u periodu od 09:00 do 11:00 časova u prostorijama Studentske organizacije Ekonomskog fakulteta. Studenti su dužni donijeti indeks i ličnu kartu na uvid, te popuniti obrazac kod službenika nove banke koji će biti na fakultetu na nevedenim terminima.

Sljedeći termini kada će biti moguće prijaviti se za platne kartice Nove Banke su:

  • 12.12. od 09:00 do 12:00 časova;
  • 17.12. od 09:00 do 13:00 časova;
  • 18.12. od 09:00 do 13:00 časova.

Studenti su dužni da preuzmu kartice jer je u narednom periodu planirano uspostavljanje elektronske prijave ispita, koja je takođe jedna od pogodnosti koje kartice nude. Molimo studente da se odazovu u što većem broju.

Studentski paket obuhvata usluge otvaranja i vođenja tekućeg računa, VISA electron karticu, SMS uslugu, trajni nalog, slanje izvoda e-mail-om. U okviru ovog paketa dostupan je i Student paket plus u koji je uključena usluga elektronskog bankarstva. Usluga elektronskog bankarstva je jedna od alternativnih usluga Banke koja omogućava pregled stanja i prometa na računima u svakom momentu, plaćanje obaveza u bilo koje vrijeme 24/7 sa bilo kog mjesta i plaćanja koja se vrše bez naknade.

Kartice Nove banke biće dijeljene besplatno. Nakon prijave kartice će ići na izradu i iste ćete moći podići na fakultetu kada Vas obavijeste. Kartice će biti aktivne, tek kada student ode u banku da ih aktivira.

Više detalja možete dobiti od službenika Nove Banke na dan prijave za studentsku karticu.

SOEF