Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Асоцијације   /  Студентски предузетнички инкубатор   /  Javni poziv za učešće u akcelerator programu

Javni poziv za učešće u akcelerator programu

Razvojna agencija Republike Srpske raspisala je 5. aprila 2021. godine javni poziv za učešće u akcelerator programu koji će se provoditi na području grada Istočno Sarajevo. Program je namijenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta, koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.

Poziv je otvoren za osobe sa područja Republike Srpske/BiH koje imaju inovativne poslovne ideje i namjeru da započnu vlastiti posao na području grada Istočno Sarajevo ili su već registrovani, a djelatnost obavljaju kraće od 18 mjeseci. Kandidati se mogu prijaviti kao samostalni podnosioci ili kao tim. Poslovne ideje koje se odnose na trgovinu, ugostiteljstvo, igre na sreću ili finansijsko posredovanje neće biti razmatrane.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca kojeg mogu pronaći na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske www.rars-msp.org i Preduzetničkom portalu Republike Srpske www.preduzetnickiportalsrpske.net.

Popunjen obrazac potrebno je dostaviti na adresu: info@rars-msp.org najkasnije do 19. aprila 2021. godine sa naznakom „Prijava za učešće u akcelerator programu“.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – OJ Ekonomski fakultet Pale, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradom Istočno Sarajevo, te opštinama Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Sokolac, Trnovo i Istočni Stari Grad.

Detaljnije informacije možete pročitati u javnom pozivu.

Javni poziv

Ekonomski fakultet Pale