Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Асоцијације   /  Студентски предузетнички инкубатор   /  Javni poziv za učešće u akcelerator programu

Javni poziv za učešće u akcelerator programu

Razvojna agencija Republike Srpske raspisala je 10. februara 2020. godine javni poziv za učešće u akcelerator programu koji će se provoditi na području Grada Istočno Sarajevo.

Program je namijenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta, koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.

Program se sastoji od tri faze: programa predakceleracije, akceleracije i programa rasta, putem kojih se obezbjeđuje kontinuirana podrška početnicima u poslovanju u cilju realizacije njihove poslovne ideje.

Poziv je otvoren za sve kreativne osobe sa područja Republike Srpske/BiH koje imaju inovativne poslovne ideje i namjeru da osnuju preduzeće u RS tokom akcelerator programa ili već imaju registrovano preduzeće ne starije od 18 mjeseci.

Kandidati se mogu prijaviti kao samostalni podnosioci ili kao tim. Poslovne ideje koje se odnose na trgovinu, ugostiteljstvo, igre na sreću, finansijsko posredovanje, neće biti razmatrane.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca kojeg mogu pronaći na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske http://rars-msp.org/sr/item/n1276 i Preduzetničkom portalu Republike Srpske http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/36661/.

Popunjen obrazac potrebno je dostaviti na e-mail: info@rars-msp.org najkasnije do 10. marta 2020. godine sa naznakom „Prijava za učešće u akcelerator programu“.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – OJ Ekonomski fakultet Pale, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, te opštinama Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Trnovo, Sokolac i Istočni Stari Grad.

Javni poziv

Ekonomski fakultet Pale