Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Вијести   /  Prikupljanje pomoći za ugrožene od poplava

Prikupljanje pomoći za ugrožene od poplava

Studentska organizacija Ekonomskog fakulteta Pale (SOEF), Studentska organizacija Filozofskog fakulteta (SOFF) i Savez studenata Pravnog fakulteta (Pravnik) organizuju akciju prikupljanja pomoći za mještane najugroženijih opština na teritoriji Republike Srpske koje su pogođene vremenskim nepogodama u proteklom periodu.

Pozivamo sve nastavnike, saradnike, zaposlene na fakultetu, studente i druge građane da se odazovu humanitarnoj akciji sa ciljem da se skupi što više osnovnih potrepština za život koje su stradalim neophodan za život.

Molimo sve ljude dobre volje da se priključe akciji koja će se održati u Holu Pravnog fakulteta. Akcije krece 19. maja 2014. godine i trajaće do 23. maja 2014 godine u intervalu od 09 do 15h svakog dana!

Takođe ovim putem pozivamo sve zainteresovane volontere da pomognu u ovoj akciji i jave se na naše kontakt adrese. Prijave i više info mozete dobiti na:


PRIKLJUČITE SE AKCIJI – JER NAŠE MALO, NEKOM ZNAČI MNOGO.

S vjerom u maksimalan odziv i očekivanu solidarnost studenata kao pokretačke mase društva, unaprijed Vam se zahvaljujemo.