Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Вијести   /  Osnivanje Alumni asocijacije

Osnivanje Alumni asocijacije

Poštovana/poštovani,

Ove godine se navršava punih dvadeset godina od kako je Ekonomski fakultet nastavio svoj rad sa lokaciji u Palama. Tim povodom Fakultet organizuje nekoliko svečanih aktivnosti koje će nas podsjetiti na naš dosadašnji razvojni put, ali i koje će predstavljati osnovu za dalje napredovanje u budućnosti.

Jedna od najznačajniji takvih aktivnosti je osnivanje Alumni asocijacije Ekonomskog fakulteta Pale.

Radi se o neprofitnoj organizaciji koja treba da poveže naše svršene studente svih ciklusa studija sa Fakultetom. Smatramo da bi ovo moglo da pruži čitav niz pogodnosti njima, ali i samom Fakultetu koji će generacijama studenata koje dolaze moći da pruži još kvalitetnije obrazovanje zahvaljujući iskustvu onih koji su znanje stečeno na našoj (zajedničkoj) instituciji pretočili u praksu.

Time učvršćujemo vezu koja i danas postoje između akademskog osoblja koje radi ili je radilo na Fakultetu, naših svršenih studenata i onih koji će tek doći.

Kako ste i Vi jedan od naših cijenjenih svršenih studenata, veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da dana 28. novembra 2013. godine u 15.00 časova prisustvujete osnivačkoj skupštini Alumni asocijacije Ekonomskog fakulteta Pale.

Ako pak niste u mogućnosti da prisustvujete, obavještavamo Vas da ćete se već od početka decembra ove godine moći učlaniti u Alumni asocijaciju putem web-mail i to u potpunosti besplatno i time steći sva prava i obaveze redovnih članova ove asocijacije.

S poštovanjem,

 

Doc. dr Ljubiša Vladušić

Dekan fakulteta