Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Вијести   /  Лука Марковић најбољи студент друштвених наука у Републици Српској

Лука Марковић најбољи студент друштвених наука у Републици Српској

Лука Марковић, студент четврте године Економског факултета Пале Универзитета у Источном Сарајеву, прворангиран је на коначној ранг листи за додјелу престижних стипендија Фонда „Др Милан Јелић“ за студенте првог циклуса студија друштвених наука у академској 2022/2023 години. Захваљујући просјечној оцјени од 9,92 оствареној у току цјелокупног студирања, приликом рангирања остварио је укупно 103,20 бодова. На конкурс за стипендије Фонда „Др Милан Јелић“ могу се пријавити студенти са пребивалиштем у Републици Српској, а који су остварили највише просјеке оцјена у различитим областима наука, укључујући јавне и приватне високошколске установе. Студент који се налази на врху ове листе са правом се може сматрати најбољим студентом првог циклуса студија у области друштвених наука у Републици Српској у академској 2022/2023 години.

Колеге, наставници и сарадници Економског факултета Пале честитају колеги Луки Марковићу на постигнутом изузетном успјеху, те му желе успјешну реализацију свих његових академских и професионалних циљева у наставку школовања. Такође, позивамо све наше студенте да слиједе овај позитиван примјер, свакодневно развијајући и надограђујући своја знања и вјештине.

Више детаља на линку: https://fondmilanjelic.org/stranice/konacna-rang-lista-studenata-prvog-drugog-i-treceg-ciklusa-studija-za-akademsku-2022-2023-godinu

Економски факултет Пале