Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

ЈАВНИ ПОЗИВ

УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ ПАЛЕ

 

 

 

 

 

Ј А В Н И   П О З И В

 

 

У оквиру програма ERASMUS+ КА171 расписује се конкурс за размјену студената и наставног особља са ISAG – European Business School, Порто, Португал. У оквиру квоте за размјену су три размјене, од тога једна за професоре и двије за студенте.

 

На основу потписаног споразума, позив се односи на студијску област Економија. Стипендија за професорску размјену покрива боравак у периоду 5 радних дана (плус два дана путовања) те по препоруци домаћина треба да се проведе у седмици од 10 – 14. јуна 2024. године, током седмице када се на помнутом факултету одржава International Week.

 

Стипендије за студентске размјене покривју семестрални боравак у зимском семестру, академске 2024/2025. године, који почиње у септембру.

 

За професорску размјену потребно доставити сљедећу документацију:

 

  1. CV (на енглеском језику)
  2. Мотивационо писмо/План размјене
  3. Потврда/изјава о познавању страног језика (енглески)

 

У складу са Правилником о међународној размјени студената и академског и административног особља Универзитета у Источном Сарајеву, члан 18. став 4, сви заинтересовани кандидати за професорску размјену, могу послати пријаву до сриједе 10. 4. 2024. године.

 

За студентску размјену потребно доставити сљедећу документацију:

 

  1. Увјерење о положеним испитима
  2. CV (на енглеском језику)
  3. Мотивационо писмо
  4. Потврда о познавању страног језика (положен испит из енглеског језика или завршена школа енглеског језика)

 

У складу са Правилником о међународној размјени студената и академског и административног особља Универзитета у Источном Сарајеву, члан 9. став 3, сви заинтересовани кандидати за студентску размјену, могу послати пријаву до петка 31. 5. 2024. године.

 

Пријаве доставити на имејл адресу medjunarodnasaradnja@ekofis.ues.rs.ba и једино пријаве које у датом року буду пристигле на наведену адресу ће бити разматране.

 

 

Пале, 28. 3. 2024. године