Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Други циклус   /  Огласна табла II   /  Informacija o elektronskoj prijavi ispita i korišćenju aplikacije „Info kiosk“

Informacija o elektronskoj prijavi ispita i korišćenju aplikacije „Info kiosk“

Studenti svih godina prvog i drugog ciklusa studija će od aprilskog ispitnog roka ispite prijavljivati elektronskim putem. Preduslov za elektronsku prijavu ispita je da se student registruje na aplikaciji „Info kiosk“, na sledeći način:

1. na pretraživaču ukucajte infokiosk.unssa.rs.ba,

2. odaberite Ekonomski fakultet Pale,

3. ukucajte broj indeksa i pri prvom prijavljivanju na mjesto lozinke ukucajte matični broj,

4. unesete ispravnu e-mail adresu i lozinku koju želite ubuduće da koristite prilikom logovanja na Vaš nalog,

5. ulogujete se na Vašu elektronsku poštu koju ste naveli i potvrdite link koji ste dobili (ukoliko nema automatske poruke za registraciju, pogledajte „otpad“),

6. poslije potvrđivanja linka, ulogujete se pomoću broja indeksa i lozinke koju ste odabrali.

(Ukoliko imate problema prilikom registrovanja, javite se u Studentsku službu.)

 

Izuzetak je prijava ispita „pod kolizijom“ koji će se prijavljivati na šalteru studentske službe.

Studenti prijave ispita plaćaju kao i do sada (2 KM za obrazac prijave i eventualnu naknadu za prijavu ispita četvrti put 20 KM, komisijsko polaganje i sl.).

Sve uplate vršiti na lično ime i JMB, u suprotnom, ako uslugu vršite za nekog drugog, morate navesti njegovo ime, vrstu prihoda i JMB potpuno tačno. Ovo naglašavamo posebno važnim, da se ne bi desilo da finansijska sredstva odu na finansijsku karticu drugog lica, jer time blokirate ostvarivanje vaših prava u narednom periodu. Radi olakšice, student može izvršiti uplatu više obrazaca prijava. Sredstva će biti pohranjena na njegovoj finansijskoj kartici i pravilno će se raspoređivati prilikom prijave ispita.

Prijava ispita može se izvršiti samo u utvrđenim terminima koji će biti prikazani na info kiosku u opciji prijava ispita.

Za aprilski ispitni rok prijava traje od 07.04. do 12.04.2016. godine. Kada se student prijavi na ispit nema mogućnost „odjave“ ispita i stvara mu se finansijska obaveza koju je dužan da plati bez obzira da li će izaći na ispit..

Svaki student će moći da vidi samo zapisnike za ispite koje je prijavio, a ne i zapisnike sa drugih predmeta.

Za sve nejasnoće obratite se lično na studentsku službu ili e-mail ef.studentska@gmail.com

Studentska služba