Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Активности   /  Праксе, запослења и стипендије   /  Акцелератор програм Источно Сарајево – Позив на инфо дан

Акцелератор програм Источно Сарајево – Позив на инфо дан

Поштовани,

Развојна агенција Републике Српске организује инфо дан поводом објаве јавног позива за учешће у Aкцелератор програму који ће бити одржан у уторак, 23. априла 2024. године у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву са почетком у 11,00 часова.

Акцелератор програм се проводи у складу са Програмом рада са финансијским планом Агенције за 2024. годину, а у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм је намијењен почетницима у пословању заснованим на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

На инфо дану ћете имати прилику да се детаљније упознате са програмом, условима учешћа и процесом пријаве. Такође, биће представљене и предности које програм нуди, укључујући обуку, менторску подршку, награде и могућности финансирања.

РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ