Image Alt

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву

  /  Активности   /  Праксе, запослења и стипендије   /  Акцелератор програм Источно Сарајево – Обавјештење о расписаном јавном позиву

Акцелератор програм Источно Сарајево – Обавјештење о расписаном јавном позиву

Поштовани,

Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом рада са финансијским планом за 2024. годину, расписала је 16. априла 2024. године Јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју града Источно Сарајево.

Акцелератор програм ће се проводити у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту, генеришу нова запошљавања и позитивно утичу на животну средину.

Позив је отворен за све креативне особе које планирају започети властити посао на подручју града Источно Сарајево, држављани су Републике Српске/Босне и Херцеговине или имају одобрен трајни боравак у БиХ.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу и финансијско посредовање неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске  https://www.rars-msp.org/ и Предузетничког портала Републике Српске https://www.preduzetnickiportalsrpske.net/ .

Попуњен образац потребно је доставити на имејл: info@rars-msp.org најкасније до уторка, 30. априла 2024. године са назнаком „Пријава за учешће у Акцелератор програму“.

Молимо вас да информацију о овом Јавном позиву подијелите на интернет страници ваше институције, друштвеним мрежама, те да обавијестите потенцијалне учеснике евидентиране у вашој бази података, како би информација била доступна што већем броју заинтересованих.

У прилогу имејла налази се насловни банер као и текст јавног позива које је потребно поставити на ваше веб странице.

Линкови на којима можете пронаћи информације о програму су:

–          https://www.rars-msp.org/%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d0%b2-%d0%b7%d0%b0-%d1%83%d1%87%d0%b5%d1%88%d1%9b%d0%b5-%d1%83-%d0%b0%d0%ba%d1%86%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%bf%d1%80-5/

–          https://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-javni-poziv-za-uces-e-u-akcelerator-programu-3/

 

Захваљујемо унапријед на подршци.

За све додатне информације стојимо на располагању.

ЈАВНИ ПОЗИВ

 

 

С поштовањем,

 

РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Трг
jасеновачких жртава 4, 78 000 Бања Лука
Република Српска, БиХ

Телефон: +387 51 247 516
Емаил:
info@rars-msp.org
Web:
www.rars-msp.org