Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Predstavljene poslovne ideje koje će učestvovati u akceleator programu
Predstavljene poslovne ideje koje će učestvovati u akceleator programu Štampa El. pošta
srijeda, 28 april 2021 12:30

Početnici u poslu s područja grada Istočno Sarajevo predstavili su u ponedjeljak u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu poslovne ideje koje žele razvijati u okviru akcelerator programa. Dvadeset timova i pojedinaca prezentovali su svoje inovativne poslovne ideje stručnoj komisiji. Najviše ideja je iz oblasti seoskog turizma, IT i sektora usluga.

Program realizuje Razvojna agencija Republike Srpske u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – OJ Ekonomski fakultet Pale, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, gradom Istočno Sarajevo, te opštinama u sastavu Grada Istočno Sarajevo. Kompletan program biće održan u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Palama.

Kandidati, koji dobiju zeleno svjetlo stručne komisije, naredna dva i po mjeseca učestvovaće u programu podrške koji obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanje potrebno za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, administrativnu i tehničku podršku za korišćenje sredstava iz različitih programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima, promociju i međunarodno povezivanje.

Za najuspješnije učesnike programa, pojedince ili timove, predviđene su i novčane nagrade.


Ekonomski fakultet Pale
RARS

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 136 gostiju na mreži


..........