Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Produženo trajanje onlajn nastave
Produženo trajanje onlajn nastave Štampa El. pošta
petak, 09 april 2021 16:00


Obavještavamo Vas da će se u skladu sa Odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije i resornog ministarstva nastava u onlajn formatu odvijati do 19.4.2021. godine. To podrazumjeva da će se posredstvom univerzitetske platforme e-Learning nastava odvijati virtuelno u realnom vremenu prema važećem rasporedu nastave. Ispiti se održavaju redovno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Zaključak Republičkog štaba za vanredene situacije

* * *

Obavještavamo Vas da će se u skladu sa Odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije i resornog ministarstva nastava u onlajn formatu odvijati do 12.4.2021. godine. To podrazumjeva da će se posredstvom univerzitetske platforme e-Learning nastava odvijati virtuelno u realnom vremenu prema važećem rasporedu nastave. Ispiti se održavaju redovno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Zaključak Republičkog štaba za vanredene situacije

* * *

Obavještavamo Vas da će se u skladu sa Odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije i resornog ministarstva nastava u onlajn formatu odvijati do 5.4.2021. godine. To podrazumjeva da će se posredstvom univerzitetske platforme e-Learning nastava odvijati virtuelno u realnom vremenu prema važećem rasporedu nastave. Ispiti se održavaju redovno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Zaključak Republičkog štaba za vanredene situacije

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 726 gostiju na mreži


..........