Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Potpisivanje ugovora o korištenju prostorija Studentskog preduzetničkog inkubatora
Potpisivanje ugovora o korištenju prostorija Studentskog preduzetničkog inkubatora Štampa El. pošta
srijeda, 02 septembar 2020 12:43

Na Ekonomskom fakultetu je održano potpisivanje ugovora o korištenju prostorija Studentskog preduzetničkog inkubatora s gospođom Ubavkom Trifković, nagrađenom učesnicom programa "Akcelerator".  Pomenuti program je obuhvatio dvomjesečnu obuku i mentorsku podršku za 11 pojedinaca i timova, od kojih je 9 dostavilo finalne poslovne planove koji su prezentovani stručnoj komisiji. S idejom proizvodnje prirodne kozmetike "DIVA NATURA", gospođa Ubavka Trifković je osvojila godišnji boravak u Inkubatoru uz pokrivene režijske troškove. Ona je istakla da se ovim poslom počela baviti prije nekoliko godina iz hobija, ali je sada to preraslo u registrovan biznis.

Program "Akcelerator" na Ekonomskom fakultetu u Palama realizovan je u saradnji sa Razvojnom agencijom Republike Srpske, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo te opštinama Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Trnovo, Sokolac i Istočni Stari Grad.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 34 gostiju na mreži


..........