Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Održan intervju sa kandidatima za Studentski preduzetnički inkubator
Održan intervju sa kandidatima za Studentski preduzetnički inkubator Štampa El. pošta
subota, 23 februar 2019 08:38

Na Ekonomskom fakultetu Pale održan je intervju sa prijavljenim kandidatima za učlanjenje i korišćenje usluga Studentskog preduzetničkog inkubatora. Dekan Ekonomskog faluleta Pale prof. dr Radomir Božić zahvalio se studentima na prijavi za ovaj konkurs, kao i na na iskazanoj spremnosti da učestvuju u radu i razvoju ovog inkubatora.

Ekonomski fakultet će obezbijediti prostor i druge uslove koji su nephodni studentima u kreiranju novih ideja. Kompletna pravna regulativa biće završena u narednim danima, a očekuje se da Studentski preduzetnički inkubator bude još jedna uspješna priča na ovom fakultetu.

Sljedeće sedmice biće potpisani ugovori o korištenju prostora sa izabranim kandidatima. Ovaj inkubator nije namijenjen samo studentima koji započinju svoje poslovanje, već i onima koji su imaju svoje kompanije kako bi putem interaktivnih radionica prenijeli iskustva onima koji ulaze u svijet biznisa, ali i koristili članstvo u Studentskom preduzetničkom inkubatoru za promociju svojih poslovnih ideja.

Kandidati koji su se prijavili imali su mogućnost da biraju da li žele razvijati preduzetničke ideje (uklјučujući obuke koje bude organizovao Inkubator) ili da pokrenu sopstveni biznis u prostorijama Studentskog preduzetničkog inkubatora.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 58 gostiju na mreži


..........