Skip to content
Vi ste ovdje: Početna II ciklus studija Oglasna tabla II ciklus SP Turizam i hotelijerstvo - Obavještenje
SP Turizam i hotelijerstvo - Obavještenje Štampa El. pošta
četvrtak, 01 jul 2021 10:27

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske započelo je sa realizacijom aktivnosti na izradi nove Strategije razvoja turizma Republike Srpske za period 2021-2027. godina.

U svrhu prikuplјanja podataka i preporuka od strane predstavnika turističko-ugostitelјskog sektora, u periodu od 22. do 26. aprila 2021. godine, u Banjoj Luci, Tesliću, Trebinju i na Jahorini održane su četiri radionice, na kojima je radi poštovanja epidemioloških mjera, broj učesnika bio ograničen.

Kako bi prikupili sve relavantne podatke, a u cilјu izrade što kvalitenijeg dokumenta, te u izradu Strategije uklјučili i širu zajednicu, upitnici koji su bili sastavni dio radionica dostupni su i u elektronskom formatu za sve zainteresovane predstavnike sektora.

S cilјem otvaranja šire diskusije sa turističko-ugostitelјskim sektorom, otvorena pitanja su objavlјena kroz 4 tematski grupirana onlajn upitnika:

  • Upitnik 1: Destinacijski brending i marketing
  • Upitnik 2: Turistički proizvodi i iskustva
  • Upitnik 3: Ljudski kapital
  • Upitnik 4: Podsticajno okruženje za konkurentnost

Upitnici su namijenjeni širokoj grupi aktera iz privatnog, javnog i nevladinog sektora koji djeluju na polјu turizma i ugostitelјstva u Republici Srpskoj. Ista organizacija/ subjekt može odgovoriti na više upitnika u zavisnosti od relevantnosti teme. Za svaki upitnik potrebno je 10 - 15 minuta.

Upitnici su dostupni na linkovima:

*Za studente ne postoji obaveza popunjavanja upitnika.

Hvala Vam unaprijed na izdvojenom vremenu!

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Studijski programi
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 42 gostiju na mreži


..........