Skip to content
Vi ste ovdje: Početna I ciklus studija Oglasna tabla - Turizam i hotelijerstvo Obavještenje o predavanju prof. dr Dona Hawkinsa
Obavještenje o predavanju prof. dr Dona Hawkinsa Štampa El. pošta
utorak, 19 oktobar 2021 08:22

Obavještavaju se studenti druge, treće i četvrte godine SP Turizam i hotelijerstvo bez obzira da li (ni)su regulisali status da će prof. dr Don Hawkins sa Univerziteta Džordž Vašington održati predavanje na temu ''Izazovi savremenih turističkih trendova za obrazovanje visokokvalifikovanih turističkih kadrova''. Predavanje je obaveznog karatkteta i evidentiraće se u sklopu nastave, a održaće se u petak, 22.10.2021. godine sa početkom u 13.30 časova (veliki amfiteatar / međusprat).

Prof. dr Don Hokins - Predsjedavajući i direktor Solimar International. Prof. dr Hokins je stručnjak za turističku politiku, strateško planiranje, razvoj radne snage i menadžment obrazovanja, sa preko 50 godina međunarodnog iskustva. Bio je profesor za turističku politiku na Univerzitetu George Washington School of Business. Godine 2003. dobio je prvu Nagradu Svjetske turističke organizacije (UNWTO) Ulyssesa za pojedinačna dostignuća u stvaranju i diseminaciji znanja iz oblasti turističke politike i strateškog upravljanja. Godine 2012. izabran je za potpredsjednika Savjeta STO-a i imenovan za Specijalnog savjetnika Generalnog sekretara STO-a za mrežu znanja. Prof. Hokins pružao je konsultantske usluge širom svijeta uključujući Sjevernu Ameriku, Karibe, Latinsku Ameriku, Evropu, Afriku, Bliski istok, i Aziju/Pacifik.

Ekonomski fakultet Pale

 

Online:

Imamo 44 gostiju na mreži


..........