Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Asocijacije NICEF Riječ rukovodioca NICEF-a
Riječ rukovodioca NICEF-a Štampa El. pošta

Obavljati posao rukovodioca Naučno-istraživačkog centra Ekonomskog fakulteta Pale je velika čast, ali i odgovornost, pre svega, zbog tradicije i ugleda same ustanove pod čijim okriljem NICEF funkcioniše.  Naučno-istraživački centar može se pohvaliti sa mnogobrojnim realizovanim projekaima, razvojnim programima i drugih konsultantskim uslugama, čime spada u jedan od vodećih instituta u Republici Srpskoj.

Naš Centar specijalizovan je za pružanje svih vrsta konsultantskih usluga i edukacije iz oblasti ekonomije, poslovnog upravljanja, statistike, a i šire. Cilj nam je zadovoljavanje zahteva, potreba i očekivanja klijenata u pogledu savremenih poslovnih rješenja, novih znanja, tehnika i veština, uz postizanje najvišeg nivoa stručnosti i kompetencija. Svoju ponudu segmentirali smo u četiri cjeline:

  • konsultanstske usluge;
  • edukacione programe i kurseve;
  • međunarodne projekte;
  • naučno-istraživačke projekte.

Njegujući timski rad i entuzijazam u poslu, neprekidno se usavršavamo i posvećeni smo razvoju ekonomskog obrazovanja na svim nivoima. Naše glavne konkurentske prednosti su znanje, visok nivo kvaliteta pruženih usluga i posvećenost klijentima. Posedujemo stručan i kvalitetan kadar, renomirane stručnjake sa bogatim teorijskim i praktičnim iskustvom, različitih ekspertiza i oblasti specijalizacije. Pored naučnog i akademskog osoblja NICEF angažuje i jedan broj eksternih saradnika, kako bismo u potpunosti bili osposobljeni za uspešno pružanje svih vrsta konsultantskih usluga i edukacije.

Naša vizija je da i u godinama koje predstoje budemo lider na tržištu u domenu naučno-istraživačke djelatnosti, konsaltinga i edukacije. U tome ćemo uspjeti tako što ćemo se razvijati zajedno sa našim klijentima, poštujući principe partnerskih odnosa i saradnje.

prof. dr Aleksandar Stojanović, rukovodilac NICEF-a

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 45 gostiju na mreži


..........