Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Impressum
Impressum Штампа Eл. пошта
субота, 09 мај 2009 11:12

Wеb уредници и wеb администратори који су одговорни за одржавање Wеб страници www.ekofis.org . Економског факултета Источно Сарајево настоје осигурати да су информације на страницама Wеб странице тачне и поуздане.

  • Факултет не пружа гаранцију нити обећање, изричито или имплицитно, у вези са садржајем и тачношћу докумената који су спремљени на овој wеb страници и с њега се могу користити. Корисници који желе коначну потврду о тачности информације или документа морају се обратити служби или извору истих односно центру активности уз којега је документ везан.
  • Нетачни подаци и документи који садрже такве податке бити ће исправљени чим Wеb уредници добију информацију о нетачности и провјере извор података. Обавијештења о предметима, курсевима и предавањима и осталим облицима наставе не имплицирају обвезу Факултета да их изводи у текућој години или на начин како је у обавијештењу описано.
  • Економски факултет Источно Сарајево задржава право да промијени информације на овој Wеb страници у односу на поступке, уписнине, таксе, и остала правила те да престане изводити или промијени извођење наставе из разних предмета и осталих облика наставе у било које вријеме без претходне обавијести.
  • Економски факултет Источно Сарајево не преузима никакву одговорност за губитак или штету која је нанијета кориснику због тога што се исти директно или индиректно у својим поступцима ослањао на било који дио информација који се налазе на овој wеb страници.
  • Економски факултет Источно Сарајево није одговоран за садржај било које друге wеb странице на који се позивају везе са ове wеб странице.

Copyright:
Све информације на wеб страницама ЕФИС су под заштитом Copyright (c) Економски факултет Источно Сарајево 2009. Сва су права задржана осим ако није другачије изричито наведено.
Ни један дио информација с ове wеb странице не смије се користити у комерцијалне сврхе , осим уз претходну писмену дозволу ЕФИС.

Последње ажурирано уторак, 02 јун 2020 10:08
 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
III циклус
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 43 гостију на мрежи


..........