Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Obavještenje o otkazivanju obaveza
Obavještenje o otkazivanju obaveza Štampa El. pošta
ponedeljak, 06 februar 2012 10:52

Zbog stanja elementarne nepogode, neće biti održani ispiti zakazani ove sedimce (06-13. februara 2012. godine). Studenti će biti blagovremeno obaviješteni o terminima u kojima će ovi ispiti biti održani.

Dekanat
Ekonomski fakultet u Palama

 

* * *

Studenti koji imaju prijavljene ispite u narednoj nedjelji, a zbog složene vremenske situacije nisu u mogućnosti doći do fakulteta, bez obzira na mjesto stanovanja, nisu u obavezi dolaziti do Fakulteta da polažu ispit. Svaka Organizaciona jedinica će omogućiti naknadne termine za polaganje ispita.

Profesori koji imaju obaveze u vezi sa ispitnim rokom na Fakultetima, a zbog složene vremenske situacije nisu u mogućnosti doći do svojih Fakulteta, bez obzira na mjesto stanovanja, nisu u obavezi dolaziti do Fakulteta. Svaka Organizaciona jedinica će omogućiti naknadne termine za propuštene ispite.

Odluka podrazumjeva i odnosi se na sve zakazane obaveze na Fakultetima.

Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Prof. dr Mitar Novaković apeluje na studente, nastavno osoblje i zaposlene na Univerzitetu da usljed složene vremenske situacije, ne kreću iz svojih domova ka Fakultetima.

Odluka će u toku prijepodneva biti dostavljena Organizacionim jedinicama.

Rektorat
Univerzitet u Istočnom Sarajevu

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 30 gostiju na mreži


..........