Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Javni poziv za učešće u akcelerator programu
Javni poziv za učešće u akcelerator programu Štampa El. pošta
ponedeljak, 05 april 2021 09:50

Razvojna agencija Republike Srpske raspisala je 5. aprila 2021. godine javni poziv za učešće u akcelerator programu koji će se provoditi na području grada Istočno Sarajevo. Program je namijenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta, koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.

Poziv je otvoren za osobe sa područja Republike Srpske/BiH koje imaju inovativne poslovne ideje i namjeru da započnu vlastiti posao na području grada Istočno Sarajevo ili su već registrovani, a djelatnost obavljaju kraće od 18 mjeseci. Kandidati se mogu prijaviti kao samostalni podnosioci ili kao tim. Poslovne ideje koje se odnose na trgovinu, ugostiteljstvo, igre na sreću ili finansijsko posredovanje neće biti razmatrane.

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca kojeg mogu pronaći na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske www.rars-msp.org i Preduzetničkom portalu Republike Srpske www.preduzetnickiportalsrpske.net.

Popunjen obrazac potrebno je dostaviti na adresu: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli najkasnije do 19. aprila 2021. godine sa naznakom „Prijava za učešće u akcelerator programu''.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – OJ Ekonomski fakultet Pale, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradom Istočno Sarajevo, te opštinama Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Sokolac, Trnovo i Istočni Stari Grad.

Detaljnije informacije možete pročitati u javnom pozivu.

Javni poziv

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 107 gostiju na mreži


..........