Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Održana X Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2021''
Održana X Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2021'' Štampa El. pošta
petak, 26 mart 2021 11:24

Poštovani autori radova, recenzenti i učesnici konferencije,
Poštovana naučna javnosti,

Ovim putem Vas želimo informisati da je X Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2021'' održana 26. marta 2021. godine putem onlajn platforme Zoom. Na konferenciju je pristiglo 46 radova, uključujući i 9 studentkih radova. Angažovano je preko 50 recenzenata iz zemlje i inostranstva. Ukupno je zastupljen 71 autor iz 6 zemalja okruženja, 18 gradova, 19 fakulteta  i 14 Univerziteta. U radu konferencije učestvovalo je dvije trećine autora iz inostranstva, a preko devedeset odsto su autori sa akademskim zvanjima.

Organizator konferencije je Ekonomski fakultet Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a suorganizatori su Ekonomski fakultet Podgorica Univerziteta Crne Gore, Ekonomskoi fakultet  Univerziteta Sveti Ćirila i Metodije u Skoplju i Ekonomski fakultet Subotica Univerziteta u Subotici u Novom Sadu. Naučna konferencija ''Jahorinski poslovni forum'' je kategorizovana u prvu kategoriju sa osvojenih 16 bodova (maksimalno moguće osvojiti 21 bod). Ovaj uspjeh je značajan, jer naučni skup sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum'' zauzima najbolju poziciju kada su u pitanju fakulteti iz oblasti ekonomije i poslovanja na oba javna univerizteta u Republici Srskoj.

Video sa onlajn sastanka održanog 26. 3. 2021. godine 

Zahvaljujemo se svim učesnicima uz poziv i nadu da će i sljedeće godine biti dio naše konferencije. Radujemo se zajedničkom susretu na XI Naučnoj konferenciji sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2022''.

S poštovanjem,

Naučni i organizacioni odbor
''Jahorinski poslovni forum 2021''

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 94 gostiju na mreži


..........