Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Naučni skup sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum'' u prvoj kategoriji
Naučni skup sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum'' u prvoj kategoriji Štampa El. pošta
petak, 04 decembar 2020 21:06

jbf.ekofis.ues.rs.ba

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, u skladu sa odredbama Pravilnika o mjerilima za ostvarivanje i finansiranje Programa održavanja naučnih skupova ("Službeni glasnik RS", br. 102/14) objavilo je rang listu klasifikovanih i kategorizovanih naučnih skupova u Republici Srpskoj.

Rang-lista naučnih skupova MNRVOID / oktobar 2020

Pravilnik

Naš ''Jahorinski poslovni forum'' klasifikovan kao naučni skup sa međunarodnim učešćem, prema obavljenoj kategorizaciji osvojio je 16 bodova (maksimalno moguće osvojiti 21 bod) i time svrstan u prvu kategoriju. Kada je poslednji put kategorizovan naučni skup imao je 13 bodova u drugoj kategoriji.

Ovaj uspjeh je značajan, jer naučni skup sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum'' zauzima najbolju poziciju kada su u pitanju fakulteti iz oblasti ekonomije i poslovanja na oba javna univerizteta. Uspjeh je i veći ako se uzmu u obzir obje rang liste, naučnih časopisa i naučnih skupova, jer se može konstatovati da Ekonomski fakultet Pale ima i časopis i konferenciju u prvoj kategoriji. Takođe, sa Univerzitata u Istočnom Sarajevu tim uspjehom se mogu pohvaliti još i Tehnološki fakultet Zvornik i Elektrotehnički fakultet Istočno Novo Sarajevo.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 62 gostiju na mreži


..........