Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu'' u prvoj kategoriji
Naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu'' u prvoj kategoriji Štampa El. pošta
nedelja, 18 oktobar 2020 15:52

zrefis.ekofis.ues.rs.ba

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, u skladu sa odredbama novog Pravilnika o publikovanju naučnih publikacija („Službeni glasnik RS", br. 77/17) objavilo je  kategorizaciju naučnih časopisa koji se publikuju u Republici Srpskoj.

Rang-lista kategorizovanih naučnih časopisa MNRVOID / oktobar 2020

Pravilnik

Naš naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu'' je, prema obavljenoj kategorizaciji osvojio 34 od mogućih 40 bodova i time svrstan u prvu kategoriju kategoriju. U maju 2019. godine kada je poslednji put kategorizovan časopis je imao 29 bodova i bio druga kategorija.

Kada se gledaju časopisi Uniiverziteta u Istočnom Sarajevu naš časopis se nalazi iza časopisa Tehnološkog fakulteta u Zvormiku koji ima 35 bodova. Takođe, kada su u pitanju fakulteti iz oblasti ekonomije i poslovanja na oba javna univerizteta naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu'' zauzima najbolju poziciju.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 106 gostiju na mreži


..........