Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Potpisan Sporazum o saradnji sa Razvojnom agencijom Republike Srpske
Potpisan Sporazum o saradnji sa Razvojnom agencijom Republike Srpske Štampa El. pošta
ponedeljak, 30 decembar 2019 09:07

Direktor Razvojne agencije Republike Srpske gospodin Marinko Đukić i dekan Ekonomskog fakulteta Pale prof. dr Radomir Božić potpisali su Sporazum o saradnji o provođenju "Akcelerator" programa. Provođenje Akcelerator programa je predviđeno Programom rada usklađenim sa finansijskim planom Agencije za 2020. godinu. Partnerske organizacije u realizaciji programa su: Opština Pale, Opština Istočno Novo Sarajevo, Opština Istočna Ilidža, Zavod za zapošljavanje Republike Srpske i Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo (RAIS).

Potpisnici Sporazuma o saradnji su saglasni da se realizacija saradnje ostvaruje u cilju podrške startapima koji su bazirani na inovacijama, znanju i tehnologijama da pokrenu uspješan biznis.

Akcelerator program se sastoji od tri faze, i to faze pred-akceleracije, akceleracije i faze rasta, tokom kojih inovativni početnici u poslu dobijaju znanja i savjete potrebne za realizaciju njihovih poslovnih ideja.

Poziv će biti otvoren za sve inovativne osobe sa područja Republike Srpske/BiH, koji imaju poslovne ideje i namjeru da osnuju preduzeće u RS tokom Akcelerator programa ili već imaju registrovano preduzeće, ne starije od 18 mjeseci. Kandidati će se moći prijavljivati kao samostalni podnosioci ili kao tim.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 108 gostiju na mreži


..........