Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Konkurs za Studentski preduzetnički inkubator
Konkurs za Studentski preduzetnički inkubator Štampa El. pošta
utorak, 21 maj 2019 11:22

Ne tako davno, zapravo prije svega tri mjeseca donijeli smo odluku da pored obrazovne podrške studentima Ekonomskog fakulteta Pale pružimo i praktičnu podršku u svrhu pronalaska zaposlenja. Tada samo ideja o Studentskom preduzetničkom inkubatoru (SPI) danas je projekat koji plijeni pažnju kako studenata, tako i već formiranih privrednih subjekata i državnih institucija. Drugim pozivom za članstvo otvaramo vrata SPI ne samo našim studentima, već i svim zainteresovanim licima koja svoj prosperitet vide u saradnji sa nama. Više informacija o SPI možete pronaći na sajtu našeg fakulteta ili tokom posjete INFO-danu koji će biti organizovan 27.05.2019. u periodu od 10 do 14 časova u prostorijama Ekonomskog Fakulteta Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu.  Dođite da zajedno krojimo privredu naše države po vlastitoj mjeri.

doc. dr Damjan Danilović, rukovodilac inkubatora

KONKURS

Studentski preduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta Pale poziva sve zainteresovane da se prijave na Konkurs za učlanjenje i korišćenje usluga ovog Inkubatora, uključujući i mogućnost pokretanja biznisa u prostorijama Fakulteta.

Inkubator je pravo mjesto za Vas ako:

  • ste zainteresovani za obuku o načinu formulisanja poslovne ideje, pisanja biznis plana i obezbjeđivanja finansijskih sredstava za pokretanje vlastitog biznisa ili
  • imate formulisanu poslovnu ideju ili preduzeće/preduzetničku radnju ili
  • želite da pokrenete vlastiti biznis.

Studentski preduzetnički inkubator će licima, koja odluče da pokrenu vlastiti biznis ili razvijaju poslovne ideje, obezbijediti besplatan kancelarijski prostor, pokrivene režijske troškove (struja, voda, grijanje i internet) i usluge poslovnog savjetovanja u skladu s mogućnostima.

Ko može da se prijavi?

  • Aktivni studenti i diplomci Univerziteta u Istočnom Sarajevu;
  • Građani Bosne i Hercegovine stariji od 18 godina;
  • Aktivni preduzetnici ili preduzeća koji žele da unaprijede svoje poslovne ideje;
  • Lica koja žele da razvijaju preduzetničke ideje (uključujući obuke koje bude organizovao SPI) i/ili pokrenu sopstveni biznis u prostorijama Studentskog preduzetničkog inkubatora.

Prijave možete slati tako što ćete popuniti prijavni obrazac i poslati ga elektronskim putem na adresu   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Razgovor sa prijavljenim kandidatima će se obaviti po zatvaranju konkursa, o čemu će prijavljeni kandidati biti blagovremeno obaviješteni.

Konkurs je otvoren do 24. 5. 2019. godine. Broj mjesta je ograničen.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas na broj telefona 057/226-651 (lokal 104).

SPI

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 46 gostiju na mreži


..........