Skip to content
Vi ste ovdje: Početna I ciklus studija Oglasna tabla - Ekonomija Poziv studentima treće i četvrte godine za učešće u takmičenju „Monetura“
Poziv studentima treće i četvrte godine za učešće u takmičenju „Monetura“ Štampa El. pošta
ponedeljak, 25 novembar 2019 15:24

Poštovane kolege studenti,

Obavještavamo Vas da će ove godine, po prvi put, a na osnovu potpisanog sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta Pale i Narodne banke Srbije naš fakultet učestvovati u takmičenju ekonomskih fakulteta pod nazivom „Monetura“.

U ime našeg Fakultet učestvovaće tim od troje studenata koji moraju da ispunjavaju sljedeće uslove:

  • Da se radi o studentima III i IV godine studija, odnosno završnih godina studija;
  • Da se radi o studentima čija je prosječna ocjena ostvarena tokom studija najmanje 8,00;
  • Da se radi o studentima čiji apsolventski staž ne traje duže od godinu dana od dana upisa apsolventskog staža.

Da bismo došli do tima koji će predstavljati naš fakultet na završnom takmičenju koje će biti održano krajem marta 2020. godine u prostorijama Narodne banke Srbije u Beogradu, neophodno je da prethodno u prostorujama našeg Fakulteta organizujemo kvalifikacioni turnir na kome će učestvovati 9-12 studenata.

Kvalifikacioni turnir će biti održan krajem januara 2020. godine i njemu će prisustvovati predstavnici Narodne banke Srbije.

Kvalifikacionom turniru će prethoditi detaljnije upoznavanje sa pravilima igre (osnovna Pravila se nalaze u prilogu), te rad nastavnika i saradnika sa studentima koji će Vam pomoći da se adekvatno pripremite za ovaj turnir na kome će učestvovati studenti sa svih javnih ekonomskih fakulteta iz Srbije i Republike Srpske.

Kako bi priprema studenata mogla da otpočne na vrijeme molimo sve zainteresovane studente da se jave mr Dajani Kovačević, višem asistentu najkasnije do 6.12.2019. godine.

Naglašavamo da je takmičenje zamišljeno kao „naticanje fakulteta koje ujedno akcentuje  individualni karakter tj. kvalitet učesnika. Pobednik je i fakultet i student, priroda same igre nameće ovakav ishod.“

MONETURA - Pravila igre

S poštovanjem,

Prof. dr Marko Đogo
Prodekan za NIR

 

Online:

Imamo 139 gostiju na mreži


..........