Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Aktivnosti Prakse, zaposlenja i stipendije Otvoren poziv za razmjene osoblja u okviru Marija Sklodovska Kiri akcija
Otvoren poziv za razmjene osoblja u okviru Marija Sklodovska Kiri akcija Štampa El. pošta
petak, 15 oktobar 2021 12:08

Poziv za 2021. godinu za razmjene osoblja u okviru Marija Sklodovska Kiri akcija (MSCA), koji podrazumijeva razvoj internacionalne, interdisciplinarne i intersektorske održive saradnje u oblasti istraživanja i inovacija kroz mobilnost, otvoren je 7. oktobra 2021. godine i trajaće do 9. marta 2022. godine. Ukupan budžet za 2021. godinu je 72,5 miliona EUR.

Kroz ovu akciju finansiraju se kratkoročne razmjene naučno-istraživačkog i administrativno-tehničkog osoblja uključenog u aktivnosti koje su usmjerene na istraživanje i inovacije.

Cilj ovog poziva je realizacija održivih projekata saradnje između različitih organizacija iz akademskog i neakademskog sektora (naročito malih i srednjih preduzeća) sa sjedištem u Evropi i šire.

Više detalja o samom pozivu i uslovima prijavljivanja može se naći na Portalu o mogućnostima finansiranja i prijavljivanja na tendere, putem kojeg se i podnosi projektna prijava: https://ec.europa.eu/ .

Ekonomski fakultet Pale

Poslednje ažurirano petak, 15 oktobar 2021 21:31