Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Aktivnosti Prakse, zaposlenja i stipendije Raspisan konukurs za dodjelu stipendija iz Fonda "Dr Milan Jelić"
Raspisan konukurs za dodjelu stipendija iz Fonda "Dr Milan Jelić" Štampa El. pošta
srijeda, 30 jun 2021 11:42

Obavještavamo Vas da je ​Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske raspisuje Konkurs za dodjelu stipendija studentima II i III ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu iz Fonda „Dr Milan Jelić" za akademsku 2020/2021. godinu.

Aplikacija je interaktivnog karaktera i ubrzava proces prijavljivanja i obrade prijave, budući da se svi podaci unose, razvrstavaju i grupišu u samom softveru.

Konkurs za dodjelu stipendija studenima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu za akademsku 2020/2021. godinu biće otvoren od danas do 16. jula 2021. godine.

Za više informacija o konkursu, posjetite: https://fondmilanjelic.org/stranice/konkurs-za-dodjelu-stipendija-studentima-ii-i-iii-ciklusa-studija-za-akademsku-20-21-godinu.

Ekonomski fakultet Pale

Poslednje ažurirano srijeda, 30 jun 2021 11:46