Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Aktivnosti Prakse, zaposlenja i stipendije Praksa u okviru programa Svejtske turističke organizacije za podršku DMO
Praksa u okviru programa Svejtske turističke organizacije za podršku DMO Štampa El. pošta
četvrtak, 24 jun 2021 20:56

Projekat USAID Razvoj održivog turizma u Bosni i Hercegovini (Turizam) implementira u partnerstvu sa Akademijom Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija (United Nations World Tourism Organization - UNWTO) obuku Turističkih zajednica/organizacija u BiH.

Program je kreiran sa ciljem pomoći organizacijama i njihovom osoblju u transformaciji u globalno prepoznatljive institucije koje usvajaju najbolje međunarodne prakse u ostvarivanju svojih misija i ciljeva.

Radi se o zahtjevnom i intenzivnom programu koji traje 24 sedmice (16 sastanaka, 20 sati rada nedeljno), i koji će se održavati online i interaktivno. Neophodno je poznavati engleski jezik, iako je simultani prevod obezbjeđen. Praksa startuje sredinom jula 2021. godine.

Obuka je preduslov da bi se Turističke zajednice/organizacije mogle prijaviti i dobiti prestižnu dezignaciju UNWTO.QUEST.

Turizam nudi zainteresiranim i kvalifikovanim studentima turizma univerziteta u BiH jedinstvenu priliku za praksu, da kroz ovaj program nauče najbolje međunarodne prakse iz oblasti destinacijskog marketinga i upravljanja održivim turizmom, te da primijene učenja kroz podršku Turističkim zajednicama/organizacijama u BiH u njihovim naporima da pozicioniraju i promoviraju zemlju internacionalno.

Zainteresovani studenti treće, četvrte godine i studenti master studija SP TIH mogu se prijaviti putem UPITNIKA.

Dodatne informacije ne Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prijava traje do 29. jun 2021. godine.

Ekonomski fakultet Pale

Poslednje ažurirano petak, 25 jun 2021 13:09