Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Асоцијације СОЕФ Студентске активности Ерасмус+ размјена студената Политехнички институт из Порта
Ерасмус+ размјена студената Политехнички институт из Порта Штампа Eл. пошта
понедељак, 30 септембар 2019 12:44

Поштовани,

информишемо вас да је стигла потврда о одобрењу размјене студената кроз Ерасмус+ програм између Универзитета у Источном Сарајеву и Политехничког института из Порта (Институто Политецхницо до Порто). Размјена је предвиђена за љетни семестар академске 2019/2020 године.

Кроз споразум о размјени, као област размјене, понуђена је Пословна администрација (Бусинесс Администратион), али обухваћено је и рачуноводство, маркетинг и међународна трговина. На располагању су нам 3 студентска мјеста за наредни семестар, што значи да би по једног студента одабрали сва три економска факултета УИС-а. Информација о могућности размјене са Политехничким институтом из Порта ће бити објављена на сајту Униеврзитета, па вас молимо да исту информацију објавите и на сајту Факултета, као и на огласној табли. Такође, споразумом је предвиђена могућност доласка 2 студента из Порта.

Молимо вас да до 15. октобра 2019. године одаберете студента који ће ићи у размјену, а на основу Правилника о међународној размјени особља и студената Универзитета у Источном Сарајеву. У сврху једноставнијег одабира, шаљемо вам примјер пријаве за одабир кандидата, гдје факултет може додати критеријум(е) за одабир кандидата уколико сматра да ће тиме одабир учинити транспарентнијим и једноставнијим. Након одабира, молимо вас да име и контакт детаље студента доставите служби за међународну сарадњу, за даљу административну процедуру и припрему студената и факултета за размјену.

С поштовањем,

Проректор за међународну сарадњу и осигурање квалитета
Проф. др Дејан Бокоњић

*    *    *

Обавјештавамо све студенте Економског факултета Пале да је кроз програм Ерасмус + омогућен студетски боравак у трајању од једног семестра на Политехничком институту из Порта.

Студенти би слушали предавања на студијском програму Пословна администрација (Бусинесс Администратион) и то у љетном семестру 2019/2020. године.

Молимо све заинтересоване студенте да се за додатне информације/подношење апликације јаве Продекану за научно-истраживачки рад проф. др Марку Ђогу на маил: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели или у Кабинет 305 (ИИИ спрат) и то најдаље до 14. октобра 2019. године.

Продекан за НИР
Проф. др Марко Ђого

Последње ажурирано четвртак, 03 октобар 2019 11:43
 

Онлине:

Имамо 26 гостију на мрежи


..........