Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Asocijacije SOEF Studentske aktivnosti Erasmus+ razmjena studenata Politehnički institut iz Porta
Erasmus+ razmjena studenata Politehnički institut iz Porta Štampa El. pošta
ponedeljak, 30 septembar 2019 12:44

Poštovani,

informišemo vas da je stigla potvrda o odobrenju razmjene studenata kroz Erasmus+ program između Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Politehničkog instituta iz Porta (Instituto Politechnico do Porto). Razmjena je predviđena za ljetni semestar akademske 2019/2020 godine.

Kroz sporazum o razmjeni, kao oblast razmjene, ponuđena je Poslovna administracija (Business Administration), ali obuhvaćeno je i računovodstvo, marketing i međunarodna trgovina. Na raspolaganju su nam 3 studentska mjesta za naredni semestar, što znači da bi po jednog studenta odabrali sva tri ekonomska fakulteta UIS-a. Informacija o mogućnosti razmjene sa Politehničkim institutom iz Porta će biti objavljena na sajtu Unievrziteta, pa vas molimo da istu informaciju objavite i na sajtu Fakulteta, kao i na oglasnoj tabli. Takođe, sporazumom je predviđena mogućnost dolaska 2 studenta iz Porta.

Molimo vas da do 15. oktobra 2019. godine odaberete studenta koji će ići u razmjenu, a na osnovu Pravilnika o međunarodnoj razmjeni osoblja i studenata Univerziteta u Istočnom Sarajevu. U svrhu jednostavnijeg odabira, šaljemo vam primjer prijave za odabir kandidata, gdje fakultet može dodati kriterijum(e) za odabir kandidata ukoliko smatra da će time odabir učiniti transparentnijim i jednostavnijim. Nakon odabira, molimo vas da ime i kontakt detalje studenta dostavite službi za međunarodnu saradnju, za dalju administrativnu proceduru i pripremu studenata i fakulteta za razmjenu.

S poštovanjem,

Prorektor za međunarodnu saradnju i osiguranje kvaliteta
Prof. dr Dejan Bokonjić

*    *    *

Obavještavamo sve studente Ekonomskog fakulteta Pale da je kroz program Erasmus + omogućen studetski boravak u trajanju od jednog semestra na Politehničkom institutu iz Porta.

Studenti bi slušali predavanja na studijskom programu Poslovna administracija (Business Administration) i to u ljetnom semestru 2019/2020. godine.

Molimo sve zainteresovane studente da se za dodatne informacije/podnošenje aplikacije jave Prodekanu za naučno-istraživački rad prof. dr Marku Đogu na mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili u Kabinet 305 (III sprat) i to najdalje do 14. oktobra 2019. godine.

Prodekan za NIR
Prof. dr Marko Đogo

Poslednje ažurirano četvrtak, 03 oktobar 2019 11:43
 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 32 gostiju na mreži


..........